Wil je graag van je ongewenste haargroei af?

Dan is dit het perfecte moment om te starten met laserbehandelingen!

Er zijn heel veel verschillende soorten laserbehandelingen, maar deze blog gaat specifiek over laserontharing. Met laserontharing wordt doormiddel van een specifieke golflengte gewerkt op het pigment in de haar. Het haar in de haarfollikel wordt door het laserlicht opgewarmd. Door het opwarmen van het haartje wordt de voedingsbodem van de haarfollikel beschadigd en blijft deze langdurig weg.

Waarom is het nu het beste moment?
De zomer is net voorbij. Omdat de laserbehandeling op het pigment werkt en in de zomer de huid soms te zongebruind is om veilig te ontharen, is de herfst de perfecte periode om te starten. Als je nu start heb je straks in de zomer geen irritante (ingegroeide) haren en een zijdezachte huid.
Kan er helemaal niet in de zomer behandeld worden? Zeker wel! Alleen het is wel belangrijk dat de huid niet dusdanig verkleurd is omdat het risico op complicaties dan iets groter is. Daarnaast dien je na de behandeling ook een aantal weken op te passen met de huid blootstellen aan de zon.

Kunnen alle soorten haren behandeld worden met de laser?
Alle haren die donker pigment bevatten kunnen behandeld worden met de laser. Witte, blonde en rossige haren kunnen helaas niet behandeld worden. Hier zetten wij elektrische epilatie voor in.

Kunnen alle huidtypen behandeld worden?
Ja, met de 1064 nm kop van Cutera in Schagen kunnen wij alle huidtypen behandelen. Wij hebben twee verschillende golflengtes in onze praktijk in Schagen en in St Pancras hebben wij de Diode laser van 810 nm. Met de golflengte van 810 kunnen wij tot huidtype 4 veilig behandelen.

Komen mijn haren dan nooit meer terug?
De haren die behandeld zijn met de laser blijven in principe weg, maar door cel vernieuwing en hormonale invloeden kunnen soms wel weer nieuwe haartjes ontstaan. Daarom adviseren wij altijd om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbehandeling om de haargroei goed onder controle te houden.

Start nu met lasertherapie en krijg van ons 20% korting op de eerste behandeling! Daarbij krijg je standaard 10% korting wanneer je meerdere gebieden tegelijk laat behandelen.

Wist jij trouwens dat lasertherapie in het gezicht mogelijk vergoed kan worden middels het aanvullende pakket?

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend consultgesprek!
Bel ons op: 0224 215 247 of stuur een email naar info@huidklinieklinskens.nl