Huidverbetering

Huidverbetering

Waarschijnlijk verzorgt u uw huid dagelijks, maar vraagt u zich toch af of u meer kunt doen. Omdat uw huid er vermoeid uitziet en droog aanvoelt, omdat de stevigheid afneemt en er meer lijntjes en rimpels ontstaan. Huidkliniek Linskens biedt verschillende behandelingen aan voor huidverbetering. Hiervan krijgt uw huid een boost en dat levert een frissere en energiekere uitstraling op!

Huidverbetering is teamwork

Uw huid verbeteren kunnen onze huidtherapeuten niet alleen. We doen dit samen met u, als team! Waarom dat zo belangrijk is? Omdat onze behandelingen pas een optimaal resultaat opleveren bij een gezonde levensstijl. Daarom adviseren we u de juiste verzorgende producten. Op deze manier brengt u zelf tweemaal per dag werkzame ingrediënten aan die onze behandelingen ondersteunen. Daarnaast geven we graag voedingsadviezen uit de orthomoleculaire therapie, die uw huid ook van binnenuit een boost geven.

Een plan voor een vitalere huid

In een eerste gesprek, dat natuurlijk vrijblijvend is, bespreekt u met een van onze huidtherapeuten wat uw problemen en verwachtingen zijn. Zij analyseert uw huid en baseert daarop een behandelingsplan. U krijgt dan ook te horen wat de kosten hiervan zijn.

Welke behandeling is voor jou geschikt?

Onze huidverbetering behandelingen

Micro dermabrasie

Een mechanische peeling met zuivere micro quartz kristallen. Hiermee wordt de huid als het ware gezandstraald, waardoor cel vernieuwing ontstaat.

Peelings

Huidkliniek Linskens biedt verschillende peelings van mild tot dieper in de huid.

Microneedling

Met uiterst fijne naaldjes worden vibrerend verticale openingetjes in de huid aangebracht. Goed gedoseerd, onzichtbaar en precies genoeg om het eigen herstelvermogen van de huid op een natuurlijke manier te prikkelen.

Lichttherapie

Rood lichttherapie wordt toegepast voor herstel van de huid of voor effectieve behandeling van acne of huidverjonging.

Orthomoleculaire therapie

De therapie richt zich op preventie van ziekte en het verbeteren van de gezondheid door het opstellen van een evenwichtig voedingspatroon.

Aangesloten bij: