Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camouflage is eigenlijk geen echte therapie. Het is een behandeling met een tijdelijk effect, maar wel effectief. Om storende huiddelen minder te laten opvallen, gebruikt Huidkliniek Linskens veegvaste en waterafstotende camouflageproducten die optimale dekking geven wanneer u dat nodig heeft. Elke dag, op uw werk en/of bij feestelijke gelegenheden. Het mooi en natuurlijk camoufleren van huidoneffenheden versterkt uw zelfvertrouwen. Wij helpen u daarbij graag!

Wat houdt camouflagetherapie in?

Allereerst nodigen we u uit voor een kort en vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we uw wensen en de haalbaarheid van uw verwachtingen. In het vervolgconsult bekijkt de huidtherapeut samen met u welke kleur(en) het meest overeenkomen bij uw persoonlijke huidskleur. Daarna leert de huidtherapeute van Huidkliniek Linskens u hoe u de crème aanbrengt.

Waarvoor is camouflage geschikt?

Duur van de behandeling

Camouflagetherapie kost weinig tijd. In 30 tot 60 minuten wordt de juiste kleur of kleursamenstelling met u bepaald en instrueert de huidtherapeut de juiste manier van aanbrengen van de crème. Wij bestellen de producten, u kunt ze daarna bij ons ophalen.

Wordt camouflagetherapie vergoed?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is in de meeste gevallen een doorverwijzing van een arts of specialist nodig. Let op: bij veel zorgverzekeraars moet u hiervoor wel aanvullend verzekerd zijn. In uw polisvoorwaarden leest u meer daarover. De kosten van het consult en de producten moet u per pin bij ons betalen, de rekening kunt u hierna indienen bij uw verzekering. Camouflagecrèmes en consulten van de camouflagetherapeut vallen onder hetzelfde budget.

Welke behandeling is voor jou geschikt?

Onze camouflagetherapie behandelingen

Camouflage therapie

Om storende huiddelen minder te laten opvallen, gebruikt Huidkliniek Linskens veegvast en waterafstotende camouflageproducten die optimale dekking geven wanneer u dat nodig heeft.

Aangesloten bij: