pHformula peeling

pHformula peeling (pharma-cosmeceutical)

Bij PH-formula wordt gewerkt met verschillende zuren en ingrediënten om gecontroleerd de bovenste huidlaag af te laten schilferen en op een actieve manier de celaanmaak te stimuleren in de diverse huidlagen. De formule van pHformula garandeert een maximale toevoer van actieve ingrediënten zonder negatieve bijverschijnselen, zoals extreme vervelling die optreedt bij klassieke chemische peelings.

pHformula bij Acne
De combinatie van actieve werkstoffen in de pH-formula A.C.N.E. solutions zijn specifiek geformuleerd om de meest vooraanstaande symptomen van acne te corrigeren, zoals comedonen, papula’s en pustels. Het is geformuleerd om op de 4 factoren die acne veroorzaken te in te werken:
1. Talg
2. Hyperkeratose
3. Microbiële kolonisatie (P acne’s)
4. Ontstekingen

pHformula bij huidveroudering
De combinatie van actieve werkstoffen in de pH-formula A.G.E solutions zijn specifiek geformuleerd om de typische symptomen, zoals bijvoorbeeld Photo-ageing, pigmentveranderingen, doffe matte huid, oppervlakkige en medium diepe expressielijntjes van huidveroudering te behandelen.

pHformula bij pigmentvlekken
De combinatie van actieve werkstoffen peelen de huid en diverse soorten hyperpigmentaties worden vernietigd. De behandeling heeft een verhelderende werking zonder de huid te irriteren.

pHformula bij chronische roodheid
de combinatie van actieve werkstoffen zorgt ervoor dat chronische roodheid en rosacea vermindert en wordt voorkomen dankzij de antibacteriële eigenschappen.

Welke behandeling is voor jou geschikt?

Aantal peelings

De interval tussen de peeling behandelingen zal minimaal eens in de 2 weken tot eens in de 4 tot 6 weken zijn afhankelijk van de gekozen peeling. Met een kuurbehandeling van ongeveer 4 tot 6 keer behaalt u het beste resultaat. De huid wordt steeds sterker en de peeling kan steeds een stukje intensiever worden uitgevoerd. Op zeker moment is het maximaal haalbare resultaat bereikt, kan de frequentie worden afgebouwd en kunnen er ‘’onderhoudsbehandelingen”plaats gaan vinden.

Dit om het behaalde resultaat te behouden, dat kan 1x per 6 weken zijn of tenminste 4x per jaar, afhankelijk van de gekozen peeling.

Tarieven peelings

De tarieven voor de behandelingen worden tijdens het eerste consult met u besproken. Wij maken aan de hand van dit consult een persoonlijk behandelplan voor u waarin wij uw wensen en uw verwachtingen meenemen.

Vergoeding peelings

Eventuele vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering. Bij een aanvullende zorgverzekering worden acnebehandelingen (grotendeels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

Aangesloten bij: