Lasertherapie in de praktijk

Lasertherapie en nu?

Wie bij ons in de kliniek komt weet dat wij al jaren lasertherapie aanbieden. Na enig onderzoek te hebben gedaan hebben wij een nieuwe laser aangeschaft, waar wij inmiddels alweer even mee werken. Wat ontzettend blij wordt je van alle mooie resultaten en blije mensen!

Als je ons volgt op social media heb je waarschijnlijk al gezien dat wij sinds juni 2021 met de nieuwe laser werken binnen de kliniek.

Wat kunnen wij behandelen

Met de laser kunnen wij ontharen, vaatjes behandelen en ons richten op huidverbetering. Na iets meer dan een half jaar met onze laser gewerkt te hebben zijn wij erg tevreden met te resultaten die we tot nu toe behaald hebben.

Heb je last van couperose? Onze 1064nm kop pakt deze kleinere vaatjes en ook de wat dieper gelegen vaatjes heel mooi aan. Gemiddeld zien we hele mooie resultaten tussen de 2-3 behandelingen.

Beenvaatjes? Ook kleine beenvaatjes die soms wel eens ontstaan door langdurige druk op bepaalde gebieden of een trauma. Kunnen wij ook erg mooi met de Long Pulsed 1064 nm kop behandelen!

Als je veel last hebt van vermoeide benen en duidelijke spataderen. Adviseren wij altijd om eerst even langs de huisarts te gaan. Deze kan je dan eventueel eerst even doorsturen naar een fleboloog.

We adviseren wel om het na de behandelingen die je bij ons hebt ondergaan om de 1-2 jaar de behandeling bij te houden. Als je eenmaal gevoelig bent voor vaatjes blijf je dit je hele leven.

Ontharen

Op ons laserplatform zit ook de 755nm kop waarmee wij heel mooi kunnen ontharen. Omdat de laser/IPL met de deze specifieke golflengte van 755 nm op pigment werkt in het haar is het wel belangrijk dat de haren pigment bevatten.

Blond, dons, grijs en/of rossige haren kunnen wij niet met de laser behandelen. Uiteraard zijn deze wel te behandelen en kunnen behandeld worden door middel van elektrische epilatie.

Omdat de laser op pigment werkt betekend dit dat we donkerdere huidtypes niet met de 755nm kop kunnen behandelen. Wij kunnen donkere huidtypes ontharen wel behandelen met onze 1064 nm kop!

In onze locatie Sint Pancras, gevestigd in Gezondheidscentrum de Vroonen, werken wij ook nog met onze oude vertrouwde diode 810 nm laser. Dit wordt nog steeds gezien als de gouden standaard voor laserontharing.

Mocht je last hebben van couperose in je gezicht, beenvaatjes of wil je een mooie start maken om haarloos de zomer in te gaan? Dan is dit de perfecte periode om te komen voor deze behandelingen!