Kom naar onze informatie avond!

Heb jij, of ken je iemand, met acne? Heb je voor je gevoel alles al geprobeerd en niets helpt? Schrijf je dan in voor onze acne informatie avond! Deze vindt plaats in onze kliniek in Schagen op maandag 26 september vanaf 19.00 uur.

Acne is een huidaandoening waarvan je enorm veel hinder kunt hebben. Zeker wanneer je in de puberteit bent, kun je je hier behoorlijk onzeker door voelen. Maar ook als je wat ouder bent, beïnvloedt het je zelfvertrouwen. Bij Huidkliniek Linskens wordt jouw acneprobleem professioneel behandeld met therapiemethoden en producten die écht wat doen voor je huid. Hiermee voorkomen we ook de vorming van acne-littekens.

Wat is acne eigenlijk?

Acne is de medische naam voor dit goedaardige huidprobleem welke zich onder meer uit in ontstekingen, beter bekend als puistjes. Waarom de ene persoon er meer last van heeft dan de andere, is niet altijd duidelijk. De aandoening kent diverse oorzaken en uiterlijke vormen. Daarom is de behandelaanpak bij Huidkliniek Linskens altijd heel persoonlijk.

Invloeden bij het onstaan van acne

  • hormonen
  • bacteriën op de huid
  • te veel talgvorming
  • afsluiting van talgklieren door huidschilfering
  • lifestyle en voeding

Welke acnetherapie het best bij jouw huid past, hangt dus af van de vorm van de huidaandoening en hoe ernstig het is. Huidkliniek Linskens biedt ook orthomoleculaire therapie aan om de acne van binnenuit aan te pakken via voeding.

De informatie avond en goodiebag!

Wij leggen tijdens de informatie avond uit welke behandelingen wij uitvoeren en waarom deze zo effectief zijn. Wij vertellen wat voeding voor invloed kan hebben op acne. Alles wat je wilt weten over acne proberen wij tijdens deze avond aan bod te laten komen.

Ook krijg je een leuke goodie bag met informatie, voucher t.w.v. €30.- voor een gratis consult, een cadeaubon met €15,- tegoed voor behandelingen, producten of supplementen, mooie samples en een klein cadeautje! Kosten voor deze avond bedragen €15.-. Je kan je inschrijven via ons contactformulier op de website: https://www.huidklinieklinskens.nl/contact/, per e-mail of per telefoon.

Na inschrijving ontvang je een factuur en indien deze voldaan is ontvang je een bevestiging van inschrijving. Schrijf je snel in want VOL=VOL. We zien je graag op 26 september!